Terenurile de joacă și pentru copii

Avantaje:

  • - calități de securitate traumatică
  • - rezistență la uzură
  • - produs ecologic
  • - rezistență la schimbările de temperatură t°,C
  • - efect de pardoseală caldă
  • - ușor la curațare

Pavaj din cauciuc se produce special pentru a fi utilizat pe terenurile pentru copii și de joacă, la carusele, în locurile de odihnă activă, adică în locurile unde există pericolul de a căpăta vînatăi, leziuni. Necesitatea utilizarii acoperirii speciale de protecție pe terenurile de joacă este greu de supraestimat. Din păcate, noi nu suntem mereu in putere de a împiedica căderea copilului, însă în puterile noastre este să amenajăm spațiul copiilor în așa mod încât să minimalizăm riscul de traumatism.

Acolo, unde se află copiii, mereu trebuie să fie curat, frumos și sigur. Această regulă se referă și la terenurile pentru copii – locul atît de îndrăgit de copilași. E bine când pe terenul pentru copii cu mulțimea de topogane și leagăne, este o acoperire calitativă și de siguranță. Cu pavajul nostru pentru terenurile de copii, jucînd copilul niciodată nu va luneca și nu va căpăta leziuni și vînătăi. Acoperire cu calități de securitate traumatică de cauciuc va face terenul pentru copii locul cel mai iubit anul în jur deoarece placa de cauciuc este rezistentă la orișicare temperatură.

Pavaj de cauciuc pentru terenurile de joacă, de la FlexStep, corespunde tuturor cerințelor ecologice și de siguranță. Până în ziua de astăzi plălice de cauciuc nu au concurență la preț și calitate. Aceastea sînt acoperirea perfectă pentru terenurile de joacă.