Terenuri sportive

Avantaje:

  • - protecție anti-traumatică
  • - rezistența la uzură
  • - compatibilitate ecologică
  • - rezistență la variații de t°,C
  • - amortizare
  • - aderență excelentă cu suprafața
  • - asamblare și demontare ușoară

După cum se știe, acoperirea pe terenuri sportive trebuie să fie confortabilă și sigură. Trebuie să fie durabilă și să reziste greutăților zilnice grele. De asemenea, stratul de acoperire trebuie să asigure o aderență bună la pantofi și să reducă la minim riscul de accidentare din cauza căderii. În sfârșit, ar trebui să fie confortabil pentru antrenamente în orice moment al anului și în orice condiții ale timpului de afară. Toate aceste cerințe sunt respectate pe deplin de plăcile din cauciuc pentru terenuri de sport de la FlexStep. Până în prezent, plăcile de cauciuc sunt utilizate în general pentru crearea acoperirilor pe terenuri de tenis, piste de curse, terenuri de baschet, fitness și multe alte sporturi. Prețul accesibil și caracteristicile excelente de exploatare fac ca plăcile de cauciuc să fie una dintre cele mai bune acoperiri pentru antrenament și competiții sportive.

Deoarece placa de cauciuc este cea mai sigură și rezistentă, este ideală și pentru terenurile de sport. Pe o astfel de acoperire te poți ocupa cu orice fel de sport în condiții confortabile. Plăcile de cauciuc pentru terenurile de sport vor rămâne întotdeauna plane, chiar și pe ploaie și înghețuri puternice. Suprafața rugoasă este absolut nealunecoasă și nu se acoperă cu gheață, ceea ce vă permite să faceți exerciții când doriți, fără a vă face griji în privința timpului de afară. Placa din cauciuc acționează pe principiul amortizoarelor, astfel protejând sportivii de diverse traume.

O gamă largă de culori, precum și instalarea ușoară oferă o oportunitate excelentă de a aranja plăcile sub forma unei imagini. Posibilitatea de a utiliza acoperirile din cauciuc în orice moment al anului, precum și aspectul ecologic al materialului și durabilitatea acestuia - este exact ceea de ce aveți nevoie!